‘U martova të dielën’/ Dy kushërinjtë i vd.iqën në aksi dent në Lushnjë, djali rrëfen t.merrin: Më hoqi dëshirën për të jetuar…(Video)

‘U martova të dielën’/ Dy kushërinjtë i vd.iqën në aksi dent në Lushnjë, djali rrëfen t.merrin: Më hoqi dëshirën për të jetuar…(Video)

Një a.ksident tr.agjik ishte ai i mbrëmjes së djeshme i cili i m.ori jetën 2 të rinjve dhe la të pl.agosur r.ëndë një të tretë.
Ak.sidenti ndodhi në vendin e quajtur rotondo e Kolonjës në aksin Lushnjë – Fier. Tre të rinjtë Oregest Shabani, Alban Doksani dhe Alteo Shabani po udhëtonin nga Fieri në drejtim të Lushnjës me mjetin tip benz që e kishin blerë një ditë më parë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: