U Martua Me Një Milioner Plak Vetëm Për Para, Kur Ai Vd, Es Zbulon Suprizën E Hidhu

Sandrine Devilard jeton në Paris dhe ka shkaktuar polemika për shkak të martesës së saj me një burrë të vjetër. Sandrine u martua me një burrë 25 vjet më të madh se ajo, Marcel Amphouc, i cili jetonte i vetmuar larg nga kryeqyteti. Marcel 68 vjeç, nuk ishte aspak një lypës i pambrojtur, veçse jetonte i izoluar, por me një pasuri marramendëse, që tani vlerësohet të jetë pak më shumë se një milion euro.Kur Sandrine, një agjente e pasurive të patundshme, iu afrua Marcel-it për herë të parë nuk ishte romantike, por nga interesi ekonomik, gruaja kërkoi për të blerë pronat që Marcel kishte pasur në Alpet zvicerane, me vlerë prej qindra mijëra euro, por ai refuzoi shitjen….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.