U martua me të moshuarin për milionat e tij, por kur ai iku… s’e deshi veten çfarë mësoi

Një rast nga i cili duhet të mësojnë të gjithë.
Një vajzë e re e cila jeton në Paris ka shkaktuar polemika për shkak se u martua me një 68-vjeçar vetëm për paratë e tij.
Sandrine u martua me një burrë 25 vjet më të madh se ajo, Marcel Amphouc, i cili jetonte i vetmuar larg nga kryeqyteti shtype rekl,am dhe shiko vide,on