U maskua si mjeke për të mashtruar në spital, shqiptarja është nëna e një këngëtareje të njohur

U maskua si mjeke për të mashtruar në spital, shqiptarja është nëna e një këngëtareje të njohur

Një grua 36-vjeçare nga Kosova është akuzuar për mashtrim. Ajo kishte planifikuar në mënyrë të përsosur një lloj mashtrimi për të fituar në mënyrë të paligjshme 200 mijë franga zvicerane.Ngjarja ka ndodhur në Zvicër ku gruaja kosovare ishte maskuar si mjeke me një bluzë të bardhë. Ajo ka ditur të luajë mirë rolin e saj, duke mos u pikasur nga personat që e rrethonin ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: