U ndërtua mbi shkretëtirë/ Dubai qyteti mrekulli mbi tokë, këto janë fotot magjike nga lart: Fotografia ka bërë…

Joliedo, e specializuar për imazhet e qyteteve të shkrepura nga lart, ka krijuar një galeri me foto magjike të Dubait.

Peizazhi futurist dhe i shkëlqyeshëm i Dubait përmban struktura inovative, si dhe ndërtesat më të larta në botë.

Pamjet mahnitëse tregojnë rrokaqiejt e mëdhenj të qytetit, si dhe hotelet luksoze, portet për jahtet, autostradat e gjata dhe ishujt e vegjël.