‘U pagova dhe bëmë marr ëdhënie të shfrenuara në hotelin luksoz, ishte futbollisti dhe një vajzë”

Që futbollistët të kenë afera të tilla, kjo dihet. Por emri i tij po lakohet sërish. Ish-sulmuesi i Manchester United Wayne Rooney është a.k.uzuar nga një punonjëse s*ksi se ka pasur marrëdhënie treshe me lojtarin dhe një vajzë tjetër.

Ajo ka treguar gjithashtu se nuk ka pasur marrëdhënie vetëm me Wayne Rooney por edhe me më dy futbollistë të tjerë të njohur.

Në librin e saj punonjësja e kënaqësisë, Helen Wood shkruan se ajo do t’i kërkoj fjale gruas së lojtarit anglez sepse ajo nuk e meriton këtë gjë.

“Më vjen keq për Coleen, ajo nuk e meritonte këtë”

Wood ka treguar se ajo është paguar nga një tjetër lojtar i Manchester United për të bërë marrëdhënie të shfrenuara në një hotel luksoz.