U përfol shumë se janë në një lidhje, Ori Nebijaj zbulon publikisht raportin me Isli Islamin (Video)

U përfol shumë se janë në një lidhje, Ori Nebijaj zbulon publikisht raportin me Isli Islamin (Video)

Ori Nebijaj dhe Isli Islami kanë vite që shfaqen çdo mëngjes në shoqërinë e njëri-tjetrit për të drejtuar emisionin “Wake Up” në “Top Channel”.

Dyshja e njohur ruajnë një raport mjaft të mirë edhe pas kamerave dhe shpesh është dyshuar se mes tyre mund të ketë diçka më shumë se miqësi. Mirëpo së fundmi në një intervistë për revistën “Class” shtype rekl,am dhe shiko vide,on aj dhe video: