U përpoq të fotokopjojë 50 euro në printer, sju beson syve nga ajo çfarë i del

Youtuberi i njohur si “Caepa Cool”, i ndjekur nga 43,000 persona, ka realizuar një eksperiment për të parë se çfarë ndodh nëse përpiqet të fotokopjojë para në printer.Ai përdori një kartmonedhë prej 50 eurosh, derisa rezultatet i befasuan atë dhe shokët e tij.Pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë kartëmonedhës kishte linja të bardha. Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte shtype rekl,am dhe shiko vide,on: