U puth në buzë me kolegen e në mes të emisionit, aktori i njohur tregon sesi reagoi gruaja e tij

Megjithatë disa vite më vonë ai hoqi dorë dhe vendosi të bëhet pjesë e të dielave të ‘Portokalli’-së .Dhe së fundmi ai ishte i ftuar në emisionin ‘Glamur’ ku ka rrëfyer jo vetëm për jetën profesionale por edhe për atë private.Dhe përsa i përket jetës së tij private ai foli për bashkëshorten e tij me të cilën njihej që 9 vite ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: