U quajt e shëndoshë nga djali, gruaja 35 vjeçare merr vendimin e pabesueshëm

Një 35 vjeçare nga Dakota e Veriut u ndje shumë keq kur djali i saj e quajti të shëndoshë. Ajo ka treguar se në shkollë ishte gjithmonë “shoqja e shëmtuar dhe e shëndoshë”, ndërkohë që vajzat e tjera ishin të dobëta dhe të bukura. Gjatë shtatzënisë së saj të parë, në vitin 2004, ajo shtoi rreth 25 kilogram të tjera.

“Justifikohesha me faktin se isha shtatzënë që të haja dhe të pija çfarë të doja, asokohe isha vetëm 18 vjeç. Që prej asaj kohe në çdo shtatzëni unë shtoja peshë shtype rekl,am dhe shiko vide,on