U shfaqën t opless në stadium, ja dënimi që morën dy modelet (Video)

Dy modeleve u është ndaluar përfundimisht pjesëmarrja në seritë botërore të bejzbollit, për shkak se thyen rregullat dhe dolën topless. Bëhet fjalë për Julia Rose dhe Lauren Summer.

Ato u shfaqën topless përpara kamerave të ndeshjes së të dielës, që zhvillohej mes Houston Astros dhe Washington Nationals“Gjatë lojës, ju shkelët kodin e sjelljes së tifozëve duke ekspozuar veten, për të promovuar një biznes ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: