‘U sho kova kur mësova se çfarë…’/ Rr ëfimi i anglezit për shqiptaren: Nuk i rezistoja dot dhe u martova

‘U sho kova kur mësova se çfarë…’/ Rr ëfimi i anglezit për shqiptaren: Nuk i rezistoja dot dhe u martova

Kësaj here në rubrikën e psik ologes në gazetën britanike ‘The Sun’, ka mbërritur një histori që përfshin një vajzë shqiptare. Një 39-vjeçar anglez është njohur me një vajzë 23-vjeçe nga Shqipëria përmes rrjeteve sociale, dhe vetëm pak kohë më pas ata janë martuar. Por vajza pas martese i tregon se është prost itutë dhe se dëshiron ta vazhdojë aktivitetin e saj pasi kështu fiton shumë para ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: