U tall me Unikkatilin, TBA i publikojnë foton Feros kur ishte “kamarier”

U tall me Unikkatilin, TBA i publikojnë foton Feros kur ishte “kamarier”

Reperi shqiptar, Fero, përsëri ka marrë vëmendjen e medieve rozë.

Ai ka etiketuar Unikkatilin në një konkurs për kuzhinier dhe kjo bëri që të reagojë edhe labeli i tij.

TBA u tallën me reperin shqiptar, duke publikuar një foto të Feros kur ishte “kamarier”.