U th’er disa herë me th’ikë dhe u që’llua me pl’umb pas ko’ke, mas’akro’het brenda në shtëpi modelja 23-vjeçare

Një modele dhe trajnere fitnesi është gj’etur e vde’kur në shtëpinë e saj në Kaliforni. Në trupin e 23-vjeçares Alondra Getsemani Villasenor kishte shenja të god’itjes me th’ikë, ndërsa është qël’luar edhe me pl’umb në kokë.Mediat lokale thanë se ajo u gjet nga nëna e saj, e cila shkoi në shtëpinë e vajzës, pasi u përpoq ta kontaktonte në telefon, por nuk merrte përgjigje ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: