U traf’ikua nga xhaxhai/ Vajza shqiptare gjendet në Izrael dhe i thotë në sy nënës: Nuk dua të të shoh!

Pas 6 vitesh pa dëgjuar zërin e njëra tjetrës, nënë e bijë kanë shkëmbyer telefonatën e parë gjatë emisionit “Pa Gjurmë”, një telefonatë jo e zakontë. Zogë Myrtaj e cila ishte den’oncuar e zhd’ukur ka shkëmbyer një përshëndetje të ftohtë me nënën e saj, ndërsa nuk kanë munguar edhe akuzat e vajzës e cila ka fa’jësuar familjen se nuk kanë bërë asnjë përpjekje për të gjetur vendndodhjen e saj ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: