U va.rros e gjallë nga i biri/ Pamjet kur policia nxjerr të gjallë nga v.arri nënën pas disa ditësh

Polcia në Kinë, ka nxjerrë nga va.rri një grua të moshuar me aftësi të kufizuara, e cila u va.rros e gj.allë nga i biri. Ngjarja ka ndodhur në rajonin Jingbian, të provincës Shaanxi, në Kinën veri-perëndimore.

Autoritetet u njohën me rastin, përmes një telefonate të bërë nga guraja e djalit e të moshuarës. Në videon e publikuar, shikohen forcat e policisë teksa po përpiqen të nxjerrin nga va.rri të moshuarën 79-vjeçare sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: