U vra.në në përvjetorin e parë të martesës, miqtë pre.kin me fjalët për çiftin shqiptar: Si mundet një baba t’i marrë je.?tën të bijës

Të gjithë janë prekur dhe habitur nga kr. imi i rën.dë që god iti një familje shqiptare në Melbourne të Australisë pak orë para ndërrimit të viteve më 31 janar 2019. Osman Shaptafaj , 55 vjeç i mori jet ?ën vajzës së tij dhe dhëndrit e më pas tentoi të vet? vr? tej. Babai i Lindita Musai, është akoma në gjendje kri? tike në pasi qël ?loi veten pas , ndërsa e bija ndër? roi jetë në vendngjarje, dhëndri, Veton Musai, 29 vjeç, humbi bet? ejën me jet?ën të mërkurën, një ditë pas bashkëshortes së tij Lindita. PEr te pare videon shtip nerek.kllamm