U zgjedh maturantja me se.ksi ne Kosove a dini se kjo i ndodhi sot.. (Video)

Muaji maj është edhe muaji më i rëndësishëm për shumë maturantë nga mbarë Kosova të cilët pikërisht në këtë muaj kanë një ngjarje me rëndësi që shënon edhe fundin e studimeve. Për t’u dukur sa më bukur është ajo që ka rëndësi në Mbrëmjen e Maturës, gjerësa përpjekjet për stil e elegancë nuk mungojnë asnjëherë. Shumë maturantë e maturante zgjedhin të shfaqin bukurinë e tyre në këtë event me rëndësi shtype rekl,am dhe shiko vide,on