‘Fluturonin’ me 200 km/orë, Policia pezullon 10 patenta gjatë natës

Policia Rrugore ka zhvilluar kontrolle gjatë natës, në aksin Sauk-Teg duke mbajtur nën vëzhgim shpejtësinë e mjeteve me ndihmën e radarëve.Për vetëm 3 orë e gjysmë në partrullim, Policia ka pezulluar 10 patenta pasi udhëtonin me shpejtësi që varionte nga 157 km/h deri në 200 km/h.“Mos shpejto të arrish aksidentin. Shpejtësi aeroplani që të vret jetën. Mos abuzoni me shpejtësinë dhe alkoolin se në rastin me të mirë ju pret polici në rrugë,“-shkruhet në njoftimin e policisë. $htipe reamen meposhte dhe shiko pamjet policin shqiptare me radar ne dore dhe se sa shpejt po vozisin shqiptaret.