Udheheqesja tur përohët në një emiision live për shkak të xhin seeve të ngushta ajo që ndodhë do t’ju.. (Pamje)

Udheheqesja turpërohët në një emision live për shkak të xhinseve të ngushta ajo që ndodhë do t’ju.. Prezantuesja 26 vjecare, e cila ka me shume se 6 milion ndjekes u turperua shume. kjo ndodhi kur ajo po tregonte motin. Komentet e fansave ishin se ne te gjithe duam te dime per kohen, ne nuk mund te degjojme per kohen perderisa ju shohim juve, un ju shoh vetem juve .PRIT 5 SEKONDA DHE Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju