Udhëtarët tmer rohen keq, elefanti del para automjetit dhe ulet mbi të (Video)

Udhëtarët tmer rohen keq, elefanti del para automjetit dhe ulet mbi të (Video)

Të gjitha makinat e tjera kaluan, por elefanti te parku kombëtar Kao Jai në Tajlandë vendosi se kjo makinë, specifikisht, nuk duhej të kalonte.Kafsha e stërmadhe u ul sipër makinës dhe arriti t’i shkaktojë dëme.Për fat, luani vendosi të mos jetë më i dhunshëm se aq dhe e lejoi makinën të largohet.Udhëtarët dolën pa dëme, ndërsa makina pati dëme minimale shtype rekl,am dhe shiko vide,on