UFO-t vizitojnë Tiranën? Fotoja që po i qarkullon në të gjithë rrjetin (Pamjet)

Një pamje e fotografuar shumë pranë Tiranës po bën xhiron e rrjetit. Në të shihet një objekt që ngjan me anije kozmike nga ato që thuhet se përdoren nga jashtë jashtëtokësorët.

Ekziston një debat shumë i madh nëse ekzistojnë apo jo jashtëtokësorët, të cilët shpesh herë etiketohen me termin UFO, por pamja që na shfaqet ngjall një kureshtje shumë të madhe ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: