Ukrainasja këndon këngën shqiptare në ‘The Voice of Greece’, mahnitet juria (Video)

Ukrainasja këndon këngën shqiptare në ‘The Voice of Greece’, mahnitet juria (Video)

Një vajzë nga Ukraina ka mahnitur jurinë e “The Voice of Greece” me performancën e saj në audicione. Angelina Statyeva konkurroi me këngën shqiptare “Lule, lule” dhe të gjithë anëtarët e jurisë kthyen karriget.Angelina tha se nuk di as shqip, as greqisht, por po mundohet të mësojë.“Angelina ti vjen nga Ukraina, por flet shqip?”, e pyeti një anëtar i jurisë.shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.