‘Une dhe Rita do te te q**’Reagon Noja, djali që ‘sho.koi’ gjithë shqiptarët, historia me dy shoqet e ngushta

Pak ditë më parë një ngjarje e pazakontë u shënua në Shkodër, ku Margarita Gjoni tashmë e arr estuar nga Policia, rr ahu dhe kër cënoi një vajzë e cila kishte kryer marrëd hënie sek suale me të dashurin e saj Noja.

Ky i fundit i ka kthyer përgjigje “fansave” të tij kureshtarë në rrjetet sociale që e kanë pyetur nëse është single pas arre stimit të Margaritës.

Një mesazh nga ana e Nojës ka mbërritur në redaksinë e JOQ. Ai ka reaguar tepër i indinjuar dhe i frustruar, aq shumë saqë fansi i tij iu kthye kundra duke i publikuar përgjigjen.