”Unë do ti ndëroj 500 banesa në Shqipëri pas gjendjes atje” (Video)

”Unë do ti ndëroj 500 banesa në Shqipëri pas gjendjes atje” (Video)

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton Angjcia e lajmeve Anadolu shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: