Unë ende të dua këndon Nexhati,Mozzikut i mbushen sytë lotë a iu kujtua Loredana? (Video)

Unë ende të dua këndon Nexhati,Mozzikut i mbushen sytë lotë a iu kujtua Loredana? (Video)

Mozzik dhe Loredana janë një nga çiftet më të njohur të showbiz-it shqiptar, të cilët u ndanë disa javë më parë. Ndarja e tyre bëri bujë në mediat rozë dhe jo vetëm, mirëpo ata vazhdojnë që të kujdesen për vajzën e tyre, Hanën.Mozik ishte i ftuar në emisionin ShikoKushLuan Nexhati fillon të këndoj por Mozzikut i dalin lotët ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: