Unë jam shum e bukur burri nuk më meriton mua, po du me u nda sepse po e du nja ma të..

Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mbyllet ne dhome nuk vjen te flej me mua jam e bukur shum dhe jame e sjellshme dhe qdo here mendon se une e tradhtoj.

Ai nuk flen me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj,Une vertet jam lodh me kete situat jam e re kam nevoj per një burr per me fjet e jo per kso llafe te kota shtype rekl,am dhe shiko vide,on