Upss../ Lemuri ia “nxjerr” të gjitha supermodeles (FOTO)

Upss../ Lemuri ia “nxjerr” të gjitha supermodeles (FOTO)

Udhëtimi i modeles së “Playboy” në një kopsht zoologjik doli jashtë parashikimeve. Në disa imazhe të bërë publike shihet lemuri teksa përpiqet që t’i heqë bluzën modeles, Francia James.Lemuri kokëkrisur nuk ndalej derisa të arrinte qëllimin e tij dhe në fund ia del.Kjo ka shkaktuar të qeshura pafund te modelja dhe të gjithë njerëzit e pranishëm aty rrotull shtype rekl,am dhe shiko vide,on: