Upsss! Gjithçka ndodh në mes të emisionit, Dorina Memës i del ‘zogu’ (Video-Foto)

Upsss! Gjithçka ndodh në mes të emisionit, Dorina Memës i del ‘zogu’ (Video-Foto)

Trajnerja e njohur e fitnesit, Dorina Mema ishte e ftuar ditën e djeshme në emisionin “Ftesë në 5”, ku edhe sqaroi deklaratën e saj për sek sin.Më shaka, Dorina tha se nuk e shihte si një domosdoshmëri, mbase edhe sepse stërvitej gjithë ditën dhe në darkë e zinte gjumi.Por teksa fliste, Dorina ka qenë pak më shumë transpartente seç duhet pasi në një moment i ka treguar padashje kamerës pjesën e saj int ime ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: