UPSSS/ I del gjo ksi ‘sheshit’, Taynan ‘e trad hëton’ këmisha dhe i zbërthehet në mes të koncertit (Video)

Mbrëmjen e të shtunës, teksa ishte duke zhvilluar koncert, ajo është përb allur me një moment të sikletshëm.Reperja po kërcente dhe këndonte së bashku me fansat e saj ndërsa diçka e pakëndshme i ndodhi kur në një moment e “trad htoi” veshja dhe iu zbërthye këmisha në mes të koncertit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: