Upsss, s’dimë ç’të mendojmë! Loredana e god’et Mozzikun unë dhelper dinake po ti…

shqiptar, të cilët u ndanë disa javë më parë. Ndarja e tyre bëri bujë në mediat rozë dhe jo vetëm, mirëpo ata vazhdojnë që të kujdesen për vajzën e tyre, Hanën, e cila nuk ka mbushur akoma 1 vjeçe.Mozziku publikoi projektin me te ri ku ia kushtoi Loredanes por ajo befason me kte video ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: