UPSSSS/ Me dorën në vendin in tim, aktorja e njohur zhv ishet tërësisht në pjesën e poshtme

UPSSSS/ Me dorën në vendin in tim, aktorja e njohur zhv ishet tërësisht në pjesën e poshtme

Pamela Anderson nuk di të ndalur. Ajo ka ndarë me ndjekësit një fotografi në Instagram, në të cilën erdhi tejet joshëse.

Ajo kishte hequr të gjitha në pjesën e poshtme, ndërsa sipër mbante një bluzë të shkurtër, në të cilën ekspozonte pothuajse tërësisht gjo ksin.

Imazhe të tilla, Pamela nuk po i ndalon kohën e fundit, madje në shumë prej tyre shfaqet tërësisht lak uriq ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: