URGJENTE / Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar për 19,000 euro në qendër të

URGJENTE / Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar për 19,000 euro në qendër të

Banesa ka sallon me kuzhine, dy dhoma fjetje, banjo, korridor dhe ballkon. Banesa gjithashtu ka ne shfrytëzim hapesiren e jashtme pasi vetëm ajo ka qasje ne te dhe është e rrethuar enkas për ketë banese. Banesa gjendet ne kat përdhese e larte dhe ka 64 m2 ne flete poseduese ndërsa faktike mbi 70 m2, banesa shitet urgjent per arsye financiare.
Hap linkun mëposhtëm për detajet.