Urime Kosovë-Qeveria e milionerve mbaroi

Qeveria e Kosovës e drejtuar nga Ramush Haradinaj është më e madhja ndonjëherë në Kosovë. Kjo qeveri, përpos numrit të madh të zëvendëskryeministrave, ministrave dhe zëvendësministrave, ka edhe pagat më të mëdha në rajon. Me vendimin që kishte marrë Ramush Haradinaj me të ardhë në krye të qeverisë ka dyfishuar pagat e të gjithë stafit politik. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte