Us htari Shqiptar Kthehet Nga Afganistani, Nëna Q an Nga Gëzimi Kur Takon Të Birin(VIDEO)

Us htari Shqiptar Kthehet Nga Afganistani, Nëna Q an Nga Gëzimi Kur Takon Të Birin(VIDEO)

Ministrja e Mbrojtjes e Shqipërisë, Olta Xhaçka, ka postuar momente prekëse të një nëne që ribashkohet me djalin e saj pasi ai kthehet nga misioni me fo rcat e arm atosura.Shkëlqim Hoxha nga batalioni II-të i këmbësorisë sapo ishte kthyer nga misioni i tij në Herat të Afganistanit.“E keni parasysh mallin dhe merakun e nënës për birin e saj? Imagjinojeni kur ai është us htarak dhe ka shkuar të shërbejë në Afganistan. U shtari III Shkëlqim Hoxha nga batalioni II i këmbësorisë, i cili është kthyer nga mi sioni në Herat i ka bërë këtë surprizë nënës së tij ditën e kthimit nga misioni”, shkruan Xhaçka shtypnii mbi relkam dhe shihni vide,o