Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan jep alarmin: Albin Kurti në rrezik nga këta persona

Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan jep alarmin: Albin Kurti në rrezik nga këta persona

Ushtaraku Shqiptaro-Amerikan, Muharrem Maralusha, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se ka informacione të sigurta se qarqe ekstremiste nga radhët e PDK-së të dala nga lufta e fundit, kanë biseduar që Albin Kurti nuk duhet të lejohet ta gëzoj pozitën e kryeministrit.Maralusha gjithashtu i bën thirrje krerëve të PDK-së, që nëse kanë informacione lidhur më këtë, ta parandalojnë sa më parë një gjë të tillë.“Unë të njëjtën ditë i lajmërova do individë për ketë lajm. Tash, po lajmëroj udhëheqësin e PDK-së me ketë postim, se në qoftë se kanë dijeni për këtë plan famëkeq – të bëjnë çmos që t’i ndalojnë këta persona që ja donë vetëm të zezën Kosovës” shtype rekl,am dhe shiko vide,on: