Ushtria e Izraelit në “flakë”, ushtaret bukuroshe gati për lu.ftë (VIDEO)

Një faqe Instagrami ku shfaqen ushtaret bukuroshe të Izraelit ka marrë vëmendjen e të gjithëve.
Sipas ligjeve në Izrael, të gjithë ata që mbushin 18 vjeç, përfshirë edhe femrat, e kanë detyrim që të shërbejnë të paktën 2 vjet në forcat e armatosura.
Vajzat bukuroshe kanë pozuar me bikini, por edhe me veshje ushtarake. Faqja ka mbi 100 mijë ndjekës dhe komentet janë mjaft pozitive. Per te pare videon shtyp ne rekl,am