V.rau prindërit dhe motrën 14-vjeç se nuk e linin të martohej me italianin! Gjykata jep dë.nimin e rendë 30-vjeçares shqiptare

Gjykata Themelore e Gostivarit në Maqedoninë e Veriut ka dë.nuar me b.urg përjetë 30-vjeçaren shqiptare Blerta Pocesta.Mbi të rëndon ak.uza për vr.asjen e nënës, babait dhe motrës së saj vetëm 14-vjeçare. Ngjarja e rëndë ka ndodhur më 27 gusht të vitit 2018, në Dibër të Madhe.Familja Pocesta jetonte prej vitesh në Pordenone të Italisë, por ishin rikthyer në Dibër të Madhe, për të marrë pjesë në një dasmë të miqve të tyre sht1pe reka1m dhe sh1ko v1deon: