V.rau vjehrrën me ‘lëngun magjik’ dhe e rrëfeu te hoxha, nuk ua merr m.endja si duket sot nusja që do marrë d.ënimin e madh (FOTO)

Prokuroria për Kr.ime të R.ënda kërkoi dë.nimin e Marjana Cmetës për vr.asjen e vjehrrës së saj me 35 vite b.urg.Në seancën e zhvilluar një ditë më parë, prokurori Besnik Muçi, duke iu referuar provave dhe dëshmive, tha se Cmeta ka vr.arë Lirije Lamin, duke i hedhur fostoksinë në pije dhe më pas, e ka mbytur atë, ndërsa prova më e fortë është rrëfimi i të resë për hoxhën, Hysen Shehu, ku tregon për ngjarjen shtype rekl,am dhe shiko vide,on