Vajza 28-Vjecare Nga Gjermania, Kërkon Një Djalë Serioze, Ka Lënë Edhe Kontaktin E Saj…

Nje vajze ka habitur shum njerez me zgjedhejn e saj per te gjetur fatin e jetes ajo ka zgjedhur facebookin per te kerkuar fatin e jetes,Ajo shkruan” Jam nje vajze 28 vjecare jetoj ne Germany, dua nje djale serioz ashtu sic jam un madje kam lene edhe numrin tim”.. Nese je nje djale serioz dhe deshuron qe te jetosh me mua ne Gjerman.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn