Vajza Boshnjake:Dua Të Njoh Një Mashkull Shqiptar ,Që Të…,Ja Dhe Numri Im..

Vajza Boshnjake:Dua Të Njoh Një Mashkull Shqiptar ,Që Të…,Ja Dhe Numri Im..

Vajza Boshnjake:Dua Të Njoh Një Mashkull Shqiptar ,Që Të…,Ja Dhe Numri Im..
Jam nje studente boshnjake por kam ardhur qe te studioj ne Kosov dhe kam disa shoqe shqiptare ata me thine se djemt shqipetare jan shum te pangopur ne shtrat mirepo ende nuk kam provuar me asnje pasi ma mbushen mendjen shoqet vendosa ta gjej nje prej ne facebok duke treguar edhe numrin timm,, me ate djale dua te kaloj per me shume ndiqe videon e me poshtme.$htipe relameen dhe shiko videon me poshte.