Vajza e Astrit me lule në dorë

Sot janë bërë tre vjet nga vd ekja e aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosjes, Astrit Dehari. Më 5 nëntor të vitit 2016, Dehari u v ra në rrethana të panjohura në b urgun e Prizrenit.Për te va rri i babit të saj ishte nisur edhe Arsa Dehari e veshur me bluzën “Drejtës për Astritin” dhe me një lule në dorë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: