Vajza e “lazdruar” e Lutfi Hazirit, thyhet në bel veç për një foto (Video)

Vajza e “lazdruar” e Lutfi Hazirit, thyhet në bel veç për një foto (Video)

Lotina Haziri, vajza e Lutfi Hazirit nuk e ka ndërmend të ndalet, secilën ditë po vjen më jo shëse dhe më e zjarrtë, shkruan “Kosovarja”, transmeton Dardania Press.Andaj edhe jo pak herë i ka ndezur ndjekësit për ti lëshuar lloj-lloj komentesh.Edhe sot me imazhin e saj të ri Lotina shfaqet shumë provokuese, ku natyrisht nuk shpëtoi pa marrë vëmendje.Kjo për shkak të pozës së saj e cila u komentuar mjaft shumë, por edhe u pëlqye….shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.