VAJZA E NJË P0LlTlKANl SHFAQET ME NJË VlDE0 TË NXE/HTË NË INSTAGRAM

Vajza e kryetari të GjiIanit, Lutfi Hazirit, Lotina është nja vajzë mjaft tërheqëse e cila ka marr një vëmendje të gjerë në media , kjo për shkak të fotove të saj mjaft pro/vkative. Si shumë moshatare të saj edhe Lotina në Instagram sjell përditshmërinë e saj, por ku nuk mungojnë as pozat jo*shëse. Atraktive dhe prov*okuese, zeshkania simpatike u shfaq edhe në një video që ka publikuar së fundmi në Instastoryn e saj, teksa në fokus kishte gjo*ksin. per te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte