Vajza e vogël e dëgjon zërin e nënës së v dekur, reagimi i saj të sh kul zemrën (Video)

Vajza e vogël e dëgjon zërin e nënës së v dekur, reagimi i saj të sh kul zemrën (Video)

Para se të v diste nëna e vogëlushes , e babai kishte incizuar zërin e saj për ta ruajtur për vajzën. Kur ajo mbushi dy vite babai vendosi t’ja lëshojë. Reagimi i saj prekës të këput shpirtin $htype katrorin meposhte dhe shiko videon nese je i/e lisht mos e shiqo