Vajza myslimane bie në dashuri me serbin , familja e dh unon dhe i rruan kokën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Francë. Një adoleshente boshnjake ka rënë pr.e e dhu.nës së familjarëve pasi ishte dashuruar me një djalë serb. Prindërit e saj myslimanë e kanë rr.ahur dhe i kanë rru.ajtur kokën.

Pjesë e këtij akti ishin prindërit e saj dhe xhaxhai me hallën të cilët janë dë.nuar për çfarë kanë bërë.

Autoritetet kanë vepruar menjëherë dhe tani prindërit, xhaxhai dhe halla do të përballen me drejtësinë.

Nuk ka munguar reagimi i ministrit të Brendshëm francez, Gerald Darmanini cili ka kërkuar nd.ëshkimin e fajtorëve të këtij veprimi ba.rbar.