Vajza nga Dajçi:Duan të më martojnë me zor në Zvicer,me një… (Video)

Vajza nga Dajçi:Duan të më martojnë me zor në Zvicer,me një… (Video)

Një histori e pabesueshme është kjo e rrëfyer nga një vajze e re për lexuesit e faqës sone.

Sipas vajzës familja kërkon ta martojë me mblesëri, me një person 16 vite me të madh në moshë se vajza .Kjo është historia e rrëfyer„Erdhëm në qytet, por Dajçi nuk u del prej shpirti familjes time..
Përshëndetje lexues,unë jam 19-vjeçare dhe jam në një hall të madh.Prinderit duan të më martojnë me një burrë,ca burri them unë,plak më mirë me thënë sepse ai është 16 vite më i madhë se unë.shtypni me poshte lexoni shkrimin e plote…