Vajza nga diaspora e du nje burr te mir e qe me ngon e mar nzvicerr e baj njeri veq duhet mem ngu,….

Një vajzë kosovare nga diaspora deshiron të takoj një djalosh që ia kishte “thyer” zemrën.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje.Në pamundësi për ti rënë në adresë, vajza nga diaspora po kërkon me çdo kusht që të gjejë kontakt me të,nese je njeri prej tyre qe po e lexon kete lajme shtype fotografin nen kete shkrim dhe hapet nje faqe ku mund te kontaktojm.