Vajza nga Diaspora po e kërkon një bukurosh Kosovar, e ka pa te ETC-Ja, kush e njeh t’me shkruaj (Video)

Një vajzë kosovare nga diaspora deshiron të takoj një djalosh që ia kishte “thyer” zemrën.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje.Në pamundësi për ti rënë në adresë, vajza nga diaspora po kërkon me çdo kusht që të gjejë kontakt me të,nese je njeri prej tyre qe po e lexon kete lajme shtipe hapsir ën meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote kjo bukuroshe.