Vajza nga diaspora po e kërkon një bukurosh Kosovar, e ka parë te ETC-ja, kush e njeh të më shkruaj në!

Vajza nga diaspora po e kërkon një bukurosh Kosovar, e ka parë te ETC-ja, kush e njeh të më shkruaj në!
Një vajzë kosovare nga diaspora e ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të takuar një djalosh që ia kishte “thyer” zemrën ditë më parë në Prizren.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju